
در ماههای اخیر با وجود همهگیری بیماری کرونا، انجام دادن کارها به صورت غیرحضوری یک امر مهم تلقی میشود. افتتاح غیر حضوری حساب بانکی، یکی از خدماتی است که بانکها به مشتریان خود ارائه تا علاوه بر اینکه کار مشتریان خود را آسان کند، از حضور غیرضروری مردم در بانکها نیز جلوگیری شود.
مشتریان میتواند در خانه یا محل کار خود بنشینند و بدون نیاز به حضور در شعبه، کارهای بانکی خود را تنها در چند دقیقه انجام دهند. افتتاح غیرحضوری حساب یکی از این خدمات است.
قبل از افتتاح غیر حضوری حساب بانکی به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟
بانکهای متفاوت نیازمند مدارک مختلفی هستند اما در اکثر مواقع این مدارک با یکدیگر مشابه هستند.
اولین قدم پر کردن فرم اطلاعاتی است که سایتِ بانک از شما میخواهد مانند اطلاعات شناسنامه و کارت ملی، تحصیلات، وضعیت تاهل و اقامت.
دومین قدم بارگذاری مدارک اسکن شدهای است که سایت از شما میخواهد. اسکنِ شناسنامه، کارت ملی و امضا. در ضمن به این نکته باید توجه داشت که برخی از بانکها برای احراز هویت، فیلم و عکس سلفی از شما میخواهند که باید در سایت بارگذاری کرد.
قدم بعد واریز وجه مشخصی برای تامین وجه اولیه است که حداقل این میزان وجه توسط خود بانک مشخص میشود.
قدم آخر تعیین رمز دوم بانکداری اینترنتی است.
مشخصکردن نوع حساب بانکی
اولین قدم برای افتتاح غیر حضوری حساب بانکی، مشخص کردن نوع حساب است و این موضوع بستگی به بانکی که میخواهید در آن افتتاح حساب کنید، دارد. حساب قرضالحسنه پس انداز و جاری، سپرده کوتاه مدت و بلند مدت از جمله این حسابها هستند که بسته به نیاز شما قابل انتخاب هستند.
حساب قرض الحسنه نوعی حساب بدون سود است که خود شامل دو نوع است؛ پسانداز و جاری. پسانداز بیشتر برای افراد زیر سن قانونی کاربرد دارد اما جاری برای مناسب افرادی است که میخواهند از طریق چک، پول از حسابشان برداشت کنند.
سپردههای کوتاه و بلندمدت نیز حسابهایی هستند که هم قابلیت برداشت وجه دارند و هم به آنها سود بانکی تعلق میگیرد که این میزان سود، بسته به بانک متفاوت است.
در آخر
با پیشرفت تکنولوژی و ارائه خدمات متنوع، انجام کارهای بانکی مانند افتتاح غیر حضوری حساب آسانتر شده. دیگر نیاز به ماندن در ترافیک، ایستادن در نوبت بانکی و افزایش احتمال مبتلا شدن به ویروس کرونا در جای شلوغی مثل بانکها نیست. پس بهتر است از این مزیت برای راحتی خود و کارمندان بانک استفاده کرد.